Ontvang ons nieuws

Ontvang onze maandelijkse tips, events en inspiratie om een betere atleet te worden.

Hellweek 2023

Zeven dagen die je leven veranderen

30 oktober – 5 november

7 dagen die je leven veranderen

Ons leven kabbelt vaak prima door. De meeste weken zien er vaak het zelfde uit en we hebben het gevoel dat we ons leven wel onder controle hebben. Super fijn natuurlijk, maar na het lezen van het eerste deel van Hellweek, dachten wij: There must be more than this!

In de bijbel lezen we dat God ons ook zeker niet op deze aarde heeft gezet om maar een rustig kabbelend leventje te leiden. Hij roept ons op om een schakel te zijn in het reddingplan dat Hij heeft voor deze wereld. Daarom hebben we besloten om een christelijke variant van de “hellweek” te gaan doen. We volgen de regels en thema’s van het boek, maar willen dit graag verdiepen en verbinden aan hoe God ons oproept om Hem te volgen.

In het boek Hellweek van Erik Bertrand Larson, worden we als lezer uitgedaagd een week apart te zetten om kritisch naar je zelf te kijken en te zien op welke plekken van ons leven we ‘vast geroest’ zitten.

Als we dit eerlijk onder ogen durven komen helpt een hellweek ons. Door een strak regime en specifieke focus voor elke dag, helpt het ons stappen te zetten die nodig zijn om los te komen van verkeerde patronen.

In een Hellweek neem je een week de tijd om je prioriteiten op scherp te zetten


In die week sta je elke dag om 5 uur op en ga je om 22 uur naar bed, eet je extra gezond, gebruik je overdag geen sociale media en besteed je extra aandacht aan de waarden die belangrijk voor je zijn. Lees alle Golden Rules.

Maar deze week gaat vooral over: heb jij je prioriteiten scherp??

Wie zijn wij?

Wij zijn Jan Achterberg en Jouke Janze. Wij houden van extreme uitdagingen. Zo deed Jan de Kardingebultra ( in 24 uur 160km hardlopen) en Jouke deed onlangs de Gelreman (hele triathlon). Maar we vinden het pas echt een uitdaging om echt vanuit ons hart te leven.

Jouke Janze

Man, vader, triatleet

Jan Achterberg​

Man, vader, ultraloper

Scroll naar boven