Ontvang ons nieuws

Ontvang onze maandelijkse tips, events en inspiratie om een betere atleet te worden.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Evenementenreeks Evenementenreeks: Self Coach Training

Self Coached Athlete Training

20 februari, 2025 @ 19:45 - 22:00

€249.00

Ben je een triatleet of duursporter die de ambitie heeft om zichzelf te coachen? Wil je je prestaties naar een hoger niveau te tillen? Dan is deze vijfdaagse training precies wat je zoekt! Gedurende vijf avonden duiken we samen in de wereld van duurtraining, zodat jij straks zelfstandig je eigen trainingsschema’s kunt opstellen én uitvoeren.

Wat kun je verwachten?

  • Dag 1: Fundamenten van Trainingsplanning Leer de basisprincipes van duurtraining en stel een jaarplan op dat rekening houdt met verschillende seizoensfasen.
  • Dag 2: Energie Systemen en Trainingszones Verdiep je in de energiesystemen en ontdek hoe je effectieve trainingszones kunt bepalen. Je leert ook hoe je herstel en rust kunt optimaliseren.
  • Dag 3: Detailplanning en Techniektraining Maak gedetailleerde weekplanningen en verbeter je techniek met specifieke trainingsvormen. Met TrainingPeaks leer je bovendien je workouts te plannen en analyseren.
  • Dag 4: Steeds beter worden en piekmomenten plannen Evalueer je voortgang, maak plannen voor specifieke tests, en leer je gegevens interpreteren om een snellere en betere atleet te worden.
  • Dag 5: Racevoorbereiding en mindset Bereid je voor op de wedstrijddag met strategische planningen en mentale trainingstechnieken om je scherpte en focus te verhogen.

 

Wat biedt de cursus?

  • Praktische opdrachten waarmee je je eigen trainings- en voedingsschema’s opstelt, ondersteund door het platform TrainingPeaks.
  • Hands-on ervaring met het analyseren van je trainingsgegevens.
  • Een helder en gestructureerd cursusboek dat je kunt gebruiken om je voortgang bij te houden en om als naslagwerk te dienen.

Voor wie?

Deze cursus is bedoeld voor triatleten en duursporters die zelfstandig hun training willen vormgeven. Of je nu voor jezelf traint of een vriend of partner wilt helpen, na deze cursus heb je alle tools in handen om effectief te coachen.

Doe mee en zet de eerste stap naar een succesvolle triatlonseizoen! Schrijf je nu in en ontwikkel de vaardigheden om zelf je beste coach te worden!

Meld je aan voor 30 november en doe mee met de early bird prijs van €249. Vanaf 1 december bedraagt de cursus €299.

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
On Sale
Self Coached Athlete Training
Meld je aan voor de vijfdaagse training in 2025.
299.00 249.00
12 beschikbaar

Gegevens

Datum:
20 februari, 2025
Tijd:
19:45 - 22:00
Serie:
Kosten:
€249.00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
,

Organisator

Jouke Janze
Telefoon
0628072935

Locatie

Total Athlete
Beijumerweg 17
Groningen, Groningen 9737 AB Nederland
+ Google Maps
Telefoon
0628072935
Bekijk de site van Locatie
Scroll naar boven