Ontvang ons nieuws

Ontvang onze maandelijkse tips, events en inspiratie om een betere atleet te worden.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Hardloop clinic

21 oktober, 2023 @ 21:30 - 22:30

Gratis – €12.50

Wil jij je hardlooptechniek verbeteren, je snelheid verhogen en blessures voorkomen? Doe mee met onze hardloopclinic en ontdek het geheim van de souplessemethode.

Het belang van een goede techniek

We nemen een uitgebreide warming-up, met verschillende looptechnieken en “loopscholing”. Een trots houding, hoge knie-inzet en het mee bewegen van je armen. Dit zijn allemaal belangrijke onderdelen voor een soepele loop. Tijdens het lopen zal je tips krijgen, deze directe feedback kan je weer meenemen tijdens je eigen trainingen!

Souplesse

Raak je snel uitgekeken op je standaard rondje? Dan is het toevoegen van intervals een must. Maar hoe doe je dit? En welke intervals zijn belangijk om beter te worden. In deze training vertel ik over de verschillende typen intervals en gaan we dit ook ervaren.

Weerstand

Trainen onder weerstand is belangrijk om je spieren en gewrichten sterker te maken. Wat we bij Total Athlete vaak doen is het toevoegen van viaduct- of heuveltraining. Deze clinic is in het Kardingegebied, waar ook de Kardingeberg staat. We gaan ervaren en leren hoe het is om met weerstand te trainen.

Gegevens

Datum:
21 oktober, 2023
Tijd:
21:30 - 22:30
Kosten:
Gratis – €12.50
Evenement Categorieën:
,

Locatie

Kardinge
Kardingerplein 1
Groningen, 9735 AA

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar
Scroll naar boven