Ontvang ons nieuws

Ontvang onze maandelijkse tips, events en inspiratie om een betere atleet te worden.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Social group ride

30 maart @ 13:00 - 17:00

Gratis – €12.50

Kom samen met ons wielrennen en geniet van de kracht van de groep! Sluit je aan bij onze social group ride en deel de passie voor het fietsen met gelijkgestemde fietsers. Laten we samen de weg op gaan, kilometers maken en plezier hebben. En achteraf samen een pizza eten.

Noorderrondrit route

De Noorderrondritten op de fiets bestaat uit twee lussen van 84 en 60 kilometer, samen 144 kilometer. De route is bewegwijzerd (in 1 richting) en gaat over wegen en paden die uitermate geschikt zijn voor racefietsers en andere sportieve fietsers. Er is volop ruimte voor groepjes en de omstandigheden zijn ideaal voor een heerlijke tocht op de racefiets door het Groninger land! Onderdendam vormt het hart van de route, beide lussen komen daar samen. De route kan echter overal worden gestart. De route brengt je langs unieke plekken als Westerdijkshorn, Loppersum, Appingedam, Holwierde, Uithuizen, Middelstum, Fraamklap, Baflo, Pieterburen, Zoutkamp en Winsum.
Langs de route is er op tal van plekken gelegenheid om te genieten van koffie met wat lekkers. Daarnaast zijn er ook allerlei plekken te vinden waar je als racefietser(groep) heerlijk kunt overnachten en eten.
We denken aan het fietsen van de lange route van de Noorderrondrit (144 kilometer). De geoefende fietser kan de hele route fietsen. Het is ook mogelijk om één lus te fietsen. En er is  een cut-off, waardoor je een deel van de route fietst. Startpunt is Café Moeke Vaatstra, Zuidwolde. Vanaf daar volgen we de bewegwijzering. Voor de route ga naar deze website.

Fietsniveau

Wij inventariseren het fietsniveau om te bepalen of we in één of meerdere groepen zullen fietsen. Zodat de fietsbeleving voor ieder leuk is. Na afloop is er de gelegenheid om een heerlijke, zelfgemaakte Napolitaanse pizza te eten met elkaar in Beijum.

Veiligheid

Deelname is op eigen risico. Het is een gezellig evenement, de routes worden niet afgezet. Houdt dus rekening met andere weggebruikers. En voor het fietsen in een groep, houd rekening met elkaar en wijs elkaar op tegenliggers, obstakels en plotseling langzamer fietsen of stoppen. Voorafgaand worden de signalen hierover besproken met elkaar.

Gegevens

Datum:
30 maart
Tijd:
13:00 - 17:00
Kosten:
Gratis – €12.50
Evenement Categorieën:
, ,
Evenement Tags:

Organisatoren

Gerben Wassink
Jouke Janze

Locatie

Moeke Vaatstra
Boterdiep Westzijde 45
Zuidwolde, Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar
Scroll naar boven