Ontvang ons nieuws

Ontvang onze maandelijkse tips, events en inspiratie om een betere atleet te worden.

Is gezond eten wel leuk? En wat eet je tijdens een 200 kilometer fietstocht?

De allereerste podcast met gast Jaap Bouwman. Jarenlang deed hij fanatiek aan volleybal. Wat maakt dat hij de volleybal heeft omgewisseld voor een racefiets? En.. welke voedingsadviezen neemt hij ter harte en welke slaat hij graag in de wind. Want het moet wel een beetje leuk blijven.. En welke voeding neem ik tot mij als ik een 200 kilometer fietsrit ga maken?

Jaap had van tevoren heel wat vragen, misschien heb jij die ook.  Leuk al dat sportvoeding, maar eerlijk, dat gaat niet in ons boodschappen budget passen… hoe los ik dat op? Wat maakt het voor verschil als ik gewoon eet of gericht eet? Welke stappen moet ik zetten in een gebalanceerd dieet? Waar is winst te halen, buiten mijn zo goed als non alcohol consumptie en iets minder goed lukkende chips vermijding? Ik hoor veel over: eiwitten, koolhydraten, proteïnen, enz. enz. Maar wat dient waar nou voor?  Wat zijn echte ‘goed-bezig-met-gezonde-voeding’ killers? Oftewel, wat moet je vooral niet doen als je lekker bezig bent met goede voeding? 

Word lid van de Total Athlete Community: www.totalathletecoaching.nl/training-community

Volg ons op Facebook: www.facebook.com/totalathletecoaching

Volg ons op Instagram: www.instagram.com/totalathletecoaching

Scroll naar boven