Ontvang ons nieuws

Ontvang onze maandelijkse tips, events en inspiratie om een betere atleet te worden.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Zwemclinic

16 mei @ 21:00 - 22:00

€10.00 – €20.00

Dompel jezelf onder in de wereld van zwemmen en leer de kunst van het zwemmen met een leuke groep! Of je nu een beginner bent die de basis wil leren of een gevorderde zwemmer die zijn techniek wil verfijnen, we zullen je deskundig begeleiden. Wacht niet langer, doe mee met onze zwemclinic in Haren.

Oefeningen om beter te worden

In deze clinic ga je verschillende oefeningen (drills) ervaren. We staan uitgebreid stil bij het waarom van deze drill, en hoe deze jouw slag verbeterd. Om alvast een blik in de keuken te geven: een aantal drills kan je hier bekijken.

Tips voor je eigen trainingen

Tijdens de clinic is er veel ruimte voor vragen: hoe kan ik nog beter door het water gaan? Welke trainingen raad ik aan om te gaan doen? Uiteraard kan je na afloop ook besluiten of je nog meer persoonlijke training wilt of neem een persoonlijk trainingschema.

Aanbevolen materialen

Om het beste uit deze clinic te halen, raden we je aan een aantal materialen (hulpmiddelen) mee te nemen of aan te schaffen. We beseffen ons dat dit een investering is, maar het helpt enorm in het verbeteren van je slag. Het is een advies, geen verplichting. Welke materialen we aanraden kan je in dit artikel lezen.

Instapniveau

Omdat we uitgaan van een basisconditie zwemmen, is iedereen welkom die minimaal 100 meter achtereenvolgens borstcrawl kan zwemmen. Is dit nog een stap te ver? Dan ben je altijd welkom om een personal training te boeken, of met een vriend(in) of klein groepje vrienden een small-groep training te organiseren.

Gegevens

Datum:
16 mei
Tijd:
21:00 - 22:00
Kosten:
€10.00 – €20.00
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:

Organisator

Jouke Janze
Telefoon
0628072935

Locatie

Scharlakenhof
Geertsemaweg 3
Haren, 9751 XA
+ Google Maps

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar
Scroll naar boven